top of page

Meet The Team

We proudly present: Ons Lady Day team!

Dit gezellige en toegewijde team is elke dag bezig om de mooiste collecties voor Lady Day te

maken. Elke dag hebben we nauw contact met onze klanten en onze leveranciers en staan onze collega's in ons warehouse de laatste bestellingen in te pakken. 

Kelly

Showroom & Account Manager

Mode is mijn passie. En ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tijdens mijn opleiding aan het Jan des Bouvrie College is mijn liefde voor mode verder gegroeid. Op dit moment werk ik als showroom- en accountmanager bij Lady Day. Dagelijks heb ik contact met onze klanten. Daarnaast werk ik ook mee aan onze Social Media en fotoshoots.

Kelly.jpg
Melissa.jpg

Mellisa

Administratie

 Ik werk vooral achter de schermen bij Lady Day aan de administratie.

Op kantoor is het altijd gezellig met iedereen, en staan wij altijd voor elkaar klaar. Zelf ben ik studente en in mijn vrije tijd ben ik altijd wel met iets creatiefs bezig.

Isabel

Back Office Manager

Ik zit op ons kantoor in Winschoten. Als Back office manager    ben ik breed inzetbaar.  Ik  hou ervan om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, ik ben wat dat betreft een duizendpoot. 
Wanneer je vragen per mail, app of telefoon stelt, dan is de kans groot dat je mij te spreken krijgt!

Isabel 1.jpg
Jill 1.jpg

Jill

Design & Product Manager

Na mijn opleiding aan de TMO is mijn carriere 'officieel' begonnen. Met een jarenlange, brede ervaring en kennis -van sales tot aan design-, ben ik het liefste met het product bezig.  Hoe mooi is het als je onderdeel bent van een prachtig merk als Lady Day! Bijna vanaf de start ben ik onderdeel van het team en heb ik mijn steentje bij kunnen dragen. Samen met een geweldig team zijn we aan het bouwen aan een mooie groei en maken wij voor u de mooiste collecties!

Jola

Logistics

Ik ben een bezig bijtje en heb een passie voor kleding en mode.
In het magazijn zorg ik samen met mijn collega’s dat alles goed verloopt. En dat we de bestellingen -of het nu om 1 item gaat of een hele collectie versturen - goed verzorgd de deur uitgaat!

Jola 1.jpg
Suzanne 2.jpg

Suzanne

Managing Director

Van kleins af aan was ik al met mode bezig. Inmiddels zit ik al ruim 20 jaar in het vak en mag ik alle kennis en ervaring die ik in die jaren heb opgedaan, bij Lady Day gebruiken. 

Mijn functie is veelzijdig en elke dag is anders. Dat in combinatie met een heel fijn, gezellig en toegewijd team, maakt dat ik met heel veel plezier mijn werk doe. 

bottom of page