top of page

Wash & Care

Volg onze Wash & Care tips om zo lang mogelijk plezier van je product te hebben. Beter voor de wereld en je portemonnee!

Wil je meer Wash & Care tips lezen? Volg ons dan op Instagram. Wij posten geregeld nieuwe Wash & Care tips!

001.jpg

#001 Witte Travelkleding

Is je travel product wit, dan wil je dit graag zo houden. Wij raden aan om witte travelkleding met de hand te wassen, zo blijft het langer wit. In de wasmachine kunnen er restjes achter blijven die zich aan de stof gaan hechten, waardoor de kleur grauwer kan worden. Na de handwas niet laten weken, maar direct ophangen.

002.jpg

#002 Zwarte Travelkleding

Zwarte en gekleurde travelkleding was je het beste op een 'fijn was'- programma, op maximaal 30 graden. Kan je het toerental instellen op je wasmachine? Gebruik dan een toerental niet hoger dan 800.

Blouse in hanger

#003 Drogen van
Travelkleding

Travelkleding droogt snel, en hoeft dus niet in de droger. Je product blijft het mooiste wanneer je het op een kledinghanger laat drogen.

Gestreken White Shirts

#004 Strijken Travelkleding

Travelstof kreukt niet, is het toch een beetje gekreukt hang het dan even uit op een kledinghanger. De kreukels verdwijnen waar je bijstaat.

Wil je toch strijken? Dan raden we je aan de strijkbout op de laagste temperatuur te zetten. 

Wash en Care 005.jpg

#005 Refresh Travelkleding

Heb je een vlek op je travelkleding? Dan haal je het vaak met een doekje en wat water weg.

Omdat de stof ademend is en je er niet zo snel in zweet, kan je ook je kleding even buiten in de frisse lucht hangen. Zo gebruik je je wasmachine een stuk minder. Goed voor het milieu!

Wash en Care 006.jpg

#006 Stomen

In plaats van strijken kan je je kleding ook stomen. Snel en makkelijk!

Er zijn tegenwoordig goede handstomers te krijgen die je ook mee kan nemen op reis. Een goede handstomer kan ook tot 99% van de bacteriën doden. Dat voorkomt geurtjes en je hoeft je  kledingstuk minder snel in de wasmachine te stoppen.

bottom of page