top of page
Banner Story.jpg

OVER ONS

Het merk Lady Day is in 2022 gelanceerd door The Fashion Creators. The Fashion Creators is een Nederlands bedrijf met de echte Hollandse mentaliteit:

down to earth. We zijn een jong bedrijf, maar wel met jarenlange ervaring in de fashion. Onze passie ligt dan ook volledig bij het creëren van kleding.

Sinds de start in 2022 gaat Lady Day als een speer en liggen we inmiddels bij 250 verkooppunten in Nederland. We hebben de ambitie om een toonaangevend en gevestigd merk te worden, zowel in Nederland, als internationaal.

Lady Day is here to stay!

About 4.jpg

Over Lady Day

De naam zegt het al: Every day is a Lady Day!

Want Ladies zijn we en daarom staat de vrouw bij ons centraal. Onze missie is om elke vrouw zich iedere dag op haar mooist te laten voelen. Met fashionable items en de beste basics in een comfortabele fit!

Travelkwaliteit

Kwaliteit staat bij Lady Day voorop: inmiddels is onze premium travelkwaliteit zeer bekend in de Nederlandse markt. Ademend, licht in gewicht en kreukherstellend.

Wil je meer weten over onze travelkwaliteit?

Klik dan op de button hieronder:

Travelkwaliteit.jpg
Groep 2.jpg

Lady Day Team

Ons gezellige en toegeweide team is elke dag bezig

om de mooiste collecties voor Lady Day te maken. Elke 

dag hebben we nauw contact met onze klanten en leveranciers. En staan onze collega's in het magazijn de laatste bestellingen in te pakken. Klik op de button hieronder om meer te lezen over ons team

Atelier Lady Day

De collecties van Lady Day worden ontworpen door ons designteam in Amsterdam en geproduceerd in ons eigen atelier in China. Regelmatig gaan onze collega’s naar ons atelier om producties te controleren. Maar ook om de nieuwste ontwikkelingen in stoffen te bekijken. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat wij de beste en meest comfortabele kwaliteit kunnen bieden.

Atelier.jpg
bottom of page